Tillsammans är vi starka

Tandsköterskor runt Göteborg, förena er så ses vi på Star Bowling!

För det är dags för årsmöte med gött häng för oss i Göteborgs Tandsköterskeförening (GTF)!

Det funkar så här: Är du medlem i Svenska Tandsköterskeförbundet så är du även medlem i lokalföreningen nära dig, såvida det finns en aktiv sådan. Då bör du nu ha fått en inbjudan skickad till din e-post. Kolla skräpkorgen, finns den inte där så hör du av dig till expeditionen på exp@svetf.se. Vilka som räknas till Göteborgsområdet har jag inte stenhård koll på, men tror det är rätt stort typ Uddevalla <–> Borås i en cirkel runt Gbg? Har du inte fått mail och är osäker, som sagt maila expeditionen.

Annons

Sedan gäller bindande anmälan till mötet, alltså har du meddelat att du kommer så kommer du. Klart man kan bli sjuk eller kidnappad på vägen, men det är liksom ingen intresseanmälan baserat på om man är sugen eller inte just den dagen. Många verkar resonera så om det mesta nu för tiden och det är rätt fett hopplöst att arrangera bra grejer då. Ni vet. 🙂

I år ska vi hänga på Star Bowling, nära Göteborgs Centralstation, äta gott och skvallra snällt. Ser verkligen fram emot! Hoppas på att få med mig lite nytt blod in i gemenskapen i år. Är du sugen på att komma men tycker det känns lite motigt att gå själv, skicka ett meddelande till mig så kan vi säkert lösa att mötas upp! Jag gick ensam till mitt allra första möte och kände inte en käft. Var supernervös men fick världens finaste mottagande!

Så här ser inbjudan ut som förhoppningsvis dykt upp i din e-post:

Göteborgs Tandsköterskeförening inbjudan till årsmöte 2019.

 

I höstas var vi inbjudna till Älvängens Skor för att kika på höstens nyheter och äta smörgåstårta. Mysigt och avslappnat! Det behöver inte vara märkvärdigt, men det är faktiskt så mycket värt att få träffa kollegor från olika kliniker och skapa sig ett nätverk bland fantastiska tandsköterskor. Vill du läsa mer om den träffen och vad en lokalförening är och gör så skrev jag om det här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!