Allmänt Debatt

Kropp & Själ i P1 idag!

Idag var jag med i programmet ”Kropp & Själ” i P1!
Avsnittet handlade om skitsnack på jobbet och de bjöd in olika personer för att prata om detta. Anledningen att jag blev tillfrågad var som sagt min text ”Skitsnack i sterilen?”.  Jag är med precis i början av programmet men jag tycker absolut att ni ska lyssna på hela! Det är ett viktigt och angeläget ämne som borde ventileras oftare. Som gäster i studion fanns en psykolog, Oskar Henriksson, och beteendevetaren Ulla Bäckmark. Bra upplägg och ledning av programledare Ulrika Hjalmarson Neideman. Himla roligt att få vara delaktig i sådant här som engagerar mig!

Vad har ni själva för erfarenheter av detta? Och hur bör man komma till rätta med smutsigt bakom-ryggen-prat?

Lyssna direkt:

Eller följ länken till programmets sida:

Kropp & Själ i P1: Skitsnack på jobbet

 

Konferens Tandsköterskan i Fokus

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Integritetsinställningscenter

    Avsluta ditt konto?

    Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?