Humor

På Måndag går jag in i väggen

Måndagar alltså… det är alltid något snett med dem. I morse var det för bråttom för termoskaffet så det blev att köpa på vägen. Tjejen i kaféet försökte småprata med mig, jag sa ”va?!” fem gånger och svarade på helt andra saker än hon frågade. Bråttom vidare genom centralen, jag går alltid fort till jobbet. De automatiska skjutdörrarna framför mig och ingen i vägen, full fart framåt! Sen säger det BAM och jag smäller rakt in i dörrarna som bara öppnade sig två decimeter. Kaffe över halva mig. Jag förbannar så ljudligt jag kan dörrarna, deras montörer, designers och alla andra som möjligen kan ha haft med deras existens att göra. MÅNDAG! 🙁

1654076_622837981098785_1403185485_n

Annons

Nä, fy! Jag måste se till att bli en bra och ordentlig tandfe när jag blir förälder. Det är ju ingen ordning nu för tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!