Bara roligt

På Måndag går jag in i väggen

Måndagar alltså… det är alltid något snett med dem. I morse var det för bråttom för termoskaffet så det blev att köpa på vägen. Tjejen i kaféet försökte småprata med mig, jag sa ”va?!” fem gånger och svarade på helt andra saker än hon frågade. Bråttom vidare genom centralen, jag går alltid fort till jobbet. De automatiska skjutdörrarna framför mig och ingen i vägen, full fart framåt! Sen säger det BAM och jag smäller rakt in i dörrarna som bara öppnade sig två decimeter. Kaffe över halva mig. Jag förbannar så ljudligt jag kan dörrarna, deras montörer, designers och alla andra som möjligen kan ha haft med deras existens att göra. MÅNDAG! :(

1654076_622837981098785_1403185485_n

Nä, fy! Jag måste se till att bli en bra och ordentlig tandfe när jag blir förälder. Det är ju ingen ordning nu för tiden!

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.