Humor

Star Wars: May the floss be with you

Vad sägs om en profylaxfilm för Star Wars-nördar med titeln ”Star Wars: May the floss be with you”? Apropå nya Star Wars: The Force Awakens. Jag är inget fan, men gillar absolut filmerna och kunde inte motstå denna bild. 😀

May the floss be with you

Annons

Murphys Lag, den slutar aldrig med att göra sig påmind. När dottern äntligen började sova hela nätter så slutade jag med att kunna somna på kvällen. Hur trött jag än är blir jag klarvaken som en uppskruvad duracellkanin så fort jag lägger huvudet på kudden. Tankarna far runt i en elak karusell och jag blir galen galen GALEN på att inte få sova nu när jag äntligen får! Stannar jag uppe och försöker göra något vettigt är jag för trött. Har skrivit på en krönika i tre dagar. Den är inte alls lång som man skulle kunna tro, men på dagtid är det svårt att hinna skriva en sammanhängande stund så istället kommer jag av mig, tappar bort trådhelvetet och det stulna modet. Nu sitter jag med datorn i sängen och hoppas på att antingen bli trött och somna av att göra något produktivt eller att faktiskt få något gjort.

Så vad händer… jag börjar fantisera om Darth Vader! Produktivt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!