Min arbetsvardag

Bara vanlig Måndag

Måndag morgon och telefonen går varm. Jag pratar på med patienterna, vissa känner man så bra att det blir väldigt avslappnat i telefonen. Tänker inte så mycket, samtalen flyter naturligt. Någon påpekar att jag låter väldigt vän på rösten idag, jag säger ”Haha ja det är väl bra? Men vem är det jag talar med egentligen?” Då var det min chef som ringde från bilen! Jag var så inställd på att det var en patient att jag inte hörde att det var han! Men man ska behandla alla likadant och det gör jag ju verkligen då, haha. 😀

Jag får höra så sköna saker på jobbet, en patient berättade denna:
Tandläkare till patient: ”Dina tänder är som stjärnor…. gnistrande! ….. Och alldeles gula med långa avstånd emellan.”

Annons

Mitt förra inlägg där jag lyfte fram en medsysters ord om vikten att stå starka tillsammans fick enorm spridning, och där tycker jag vi ser att det behövs (och finns!!!) fler som höjer rösten med konkreta funderingar. Bara på Facebook har just den länken nått ut till 3700 pers så här långt. Fantastiskt!
Apropå att nå ut så har jag en hemskt rolig hemlis, den är nästa så där för spännande (åtminstone för mig) men jag kommer hålla den hemlig ett tag till. Muhahahaha!

Glöm nu inte heller att sprida picknicken, kära Göteborgare och även ni runt omkring staden. Jag har suttit hela helgen och mailat inbjudningen till galet många kliniker. Tyvärr inser jag att jag inte kommer nå alla då somliga inte har e-post eller så hittar jag er inte när jag googlar mig runt. Så snälla låt djungeltrumman ljuda!
Ny info gällande picknicken kommer hädanefter postas på Facebook-eventet och under den nya fliken här i bloggens meny: På gång!

garfield floss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!