Allmänt

Loading autumn 1 % left

Mitt i sista semesterveckan och jag ser laddningssidan för höst blinka framför ögonen. Utan att sommarprogrammet ens körts genom systemet? Drog upp en lök ur odlingslandet. Rutten. Så mycket regn.

Jag avskyr att sola, men den här semestern har jag rusat ut och kastat mig under solen så fort hon kittlat med sina strålar. Känner mig som ett dött batteri som kämpar för att suga i mig lite energi från en urladdad power bank. Jag är inte laddad. JAG ÄR INTE REDO.

Annons

Vi var ett yttepyttelitet gäng sista veckan innan semestern, som hade jour på kliniken. Alltså, jag älskar att jobba joourvecka för det är så annorlunda mot alla andra vanliga veckor. Jag får tid att avsluta saker, städa upp hjärnkontoret och även städa på kliniken där man aldrig annars hinner. Och så finns det tid för småprat och gött häng. Herregud så viktigt de där mjuka delarna är tillsammans med kollegorna, livsviktigt skulle jag påstå.

Hur som, för att påminna mig om det goa glada kommer här vår avslutningsbild, som blev en ”Välkomna till jobbet”-bild till våra övriga kollegor.

Nilofar, Lena-Marie redo för beach med tillhörande rusdrycker och så jag som ”Smittförande avfall”. Passande? Hahahaha…. XD

Så… regnet öser ner utanför, barnen ska iväg och leka och jag kommer ha en dag för mig själv hemma. Den ultimata lyxen ändå. Och jag vill inte STÄDA jag vill bara DANSA! Så det ska jag göra, dansa och LEKA i Final Fantasy XIV. Ett fantasy online-spel där jag såklart lyckats bygga en tandvårdsmottagning mitt bland alla andras små drömskapelser. Kanske kommer ett inlägg om det, p g a en av mina besattheter mixat med en annan. 🙂

Hur gör ni för att hitta höst-peppen? Sharing is caring!
Så här grym var jag på att peppa mig själv efter semestern 2019, wow…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!