RecensionerSamarbeten

Arbetsskor från Color Your Life

– Samarbete med Color Your Life by Elisabeth Ädelroth –

Jag har haft äran att få prova ett par arbetsskor från Color your life by Elisabet Ädelroth.
De är så vansinnigt söta och fina! Har man en strikt arbetsklädsel och egentligen älskar färg och form är dessa den perfekta presenten åt sig själv.

Annons

Color Your Life

I cirka två veckor har jag gått i dessa. Innan har jag haft ett par Birkenstock-tofflor av den typiska modellen (men rosa givetvis). Tyckte att jag gick ner dem ganska fort. Tofflorna från Color your life är högre och bättre uppbyggda, särskilt under hålfoten. Nu hoppar jag runt på kliniken och skorna sitter som ett smäck. Med de gamla tofflorna blev stilen mer hasande, och osökt får det mig att tänka på en trött förskolefröken.

Det jag gillar med mina nya skor är att de verkligen sitter bra på min fot. Som sagt har jag små grodfötter som också är lite bredare framtill, vilket gör att många skor klämmer där fram. Inte dessa. Remmen bakom hälen har jag väldigt löst eftersom skon sitter så bra ändå. men den kan givetvis spännas åt också, eller fällas fram. Sulan inuti är ganska mjuk och formar sig efter foten. Mitt problem brukar vara att jag ”går ner” skorna fort tills det känns som om jag snart ska gå direkt på golvet. Nu har jag bara haft Elisabet Ädelroths skor i ungefär tre veckor, men de har en såpass bra uppbyggnad och ”höjd över golvnivå” att det lär ta en evighet att slita ner dem.

Elisabet har själv jobbat som sjuksköterska tidigare och det känns som om hon tagit till vara på erfarenheten vad gäller vikten av arbetsskor. Jag gillar människor som vet vad de pysslar med, inte bara tillverkar en produkt utan också har en god tanke bakom den.

Besök Elisabet Ädelroths sida för fler skor och annat superfint:
https://www.adelroth.com/

SparaSpara

3 kommentarer

 1. Hej Tandsköterskan! snygga skor 🙂
  Men jag undrar om du skulle kunna skriva ett litet inlägg om hur det var att utbilda sig till tandsköterska och vad du fick lära dig och jaa, lite alltmöjligt 🙂 varför valde du just att utbilda dig till tandsköterska?! Funderar nämligen på att utbilda mig till 🙂
  Vänliga hälsningar Fia

  1. Hej Fia!
   Jag har tänkt skriva mer om detta, men det blir ju inget litet inlägg då det är så mycket jag hade velat ta upp! Antagligen blir det några inlägg här och där som berör utbildningen och yrkesvalet. Om du kikar i kategori-menyn på högersidan och väljer ”Studera till tandsköterska” så hittar du nog en del som kan vara intressant för dig. T ex ”Efter utbildning kommer verkligheten” och ”Jobba med att sticka skära sy”.

   Hoppas det kan vara till hjälp så länge, jag ska göra mitt bästa för att hinna skriva mer om ämnet snarast! 🙂
   Bästa hälsningar
   /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!