FeaturedTillsammans är vi starka

Certifierad tandsköterska

Äntligen är också jag certifierad tandsköterska, och en del av vägen mot en stark framtid för vårt yrke. En starkare framtid på det sätt att vi med adekvat utbildning syns och utmärks för att visa på det faktum att utbildad vårdpersonal är av största vikt.

Jag vill hjälpa till att sprida information, och vikten av att vi certifierar oss. Kanske är det en väg mot en tyngre yrkestitel i framtiden. Låt mig stjäla 36 sekunder av ditt liv här.

Annons

Certifierad tandsköterska – min promo-film!

Det går utmärkt att dela filmen via YouTube, sprid budskapet vet jag! : )

För att kunna bli certifierad behöver du examensbevis från Myndigheten För Yrkeshögskolan godkänd tandsköterskeutbildning, eller adekvat äldre utbildning. Du ska givetvis också vara medlem i Svenska Tandsköterskeförbundet, som är de som arbetat för att få till certifieringen och jobbar för vår framtid. Klicka på den rosa knappen längre ner och läs mer på deras hemsida.

Certifierad tandsköterska Johanna Ene, 2020. Foto Johanna Ene 2020.

Vårdpersonal med godkänd utbildning
=
Trygg vård + patientsäkerhet + hög vårdkvalitet

Certifierad tandsköterska Johanna Ene, 2020. Foto Johanna Ene 2020.

Nu kan tandsköterskor åter igen bära en brosch med stolthet. Så här ser den ut, den nya certifierings-broschen från Svenska tandsköterskeförbundet.


Disclaimer
Allt i den här bloggen skrivs av mig, Johanna Ene, på eget initiativ och i egen regi. Jag har således inte någon bakomliggande uppdragsgivare så som t ex Svenska Tandsköterskeförbundet, utan gör detta helt ur mitt eget engagemang, med förhoppning att sprida något som ska skapa engagemangslusta i yrket. Jag tror på kraften i att alla kan bidra med något på sitt sätt. Det här är mitt sätt.
/Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!