AllmäntMin arbetsvardag

Den vilda bebin på jobbet

Den vilda bebin härjar i magen och stjäl det mesta i sin väg. Där rök ryggen och balansen, sömnen och energin! Det kostar på med gördel och stödstrumpor. Stödgördeln för rygg och mage hjälpte när ryggen började ge sig och göra rejält ont, men nu tycker jag faktiskt den gör mer skada än nytta. Upplever att jag får mer ont av den och svankar mer, någon som har erfarenhet av detta och kanske goda råd som inte är dyra? 🙂

Jag har väldigt ont i ryggen och är smidig som ett kylskåp, vilket gör det ganska jobbigt att böja sig ner. Aldrig i mitt liv har jag tappat så mycket saker på golvet som nu, aaaaaahhhhrrrgghhhh! Hatten av för Murphy’s Lag änna!

Annons

Nu är jag i sjunde månaden och det som påverkar min arbetsvardag är främst onda kroppsdelar och osmidighet. Tröttheten hänger envist i och ökas av svårigheten att somna. Myrorna kryper genom lem och läst när jag lägger mig, och råkar jag somna på rygg vaknar jag bums av ett galopperande hjärta. Sen ska det kissas stup i kvarten också. Just nu känns graviditeten som att få en för tidig inblick i ålderdomen. Johanna 87 år! Men då ska jag åtminstone ha en knotig träkäpp att vifta vildsint med. Nu blir det mest vildsinta känsloutbrott åt alla håll och kanter. Den vilda mamman. 🙂

Om det finns fler tandsköterskor där ute som vill dela med sig av sina graviderfarenheter på jobbet så får ni hemskt gärna skriva en rad här under. Tips och råd för att klara arbetet så länge som möjligt mottages tacksamt. Ibland känns det ju lite ensamt och motigt. Tur jag har ett envist åsnehuvud åtminstone. 🙂

denvildabebin
Kär bok från barndomen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!