Bara roligt Min arbetsvardag Tips

Polygripen räddar klen tandsköterska

Något de undanhöll i utbildningen var att man är tvungen att vara stark som tandsköterska. Jag tänkte att det endast gällde tandläkaren, när han eller hon måste dra ut tänder som kroppen näst intill vägrar att lämna ifrån sig. Icke då. I morse var jag tvungen att använda en polygrip (en slags tång) för att öppna en dunk med desinfektionsmedel. Jag tog i så att bihålorna nästan sprängdes.

Kom nu inte och kalla mig klen! Det räcker att min mamma gör det alldeles för ofta.  -_-

Så ett hett tips till alla tandsköterskor där ute, använd den här:

Polygrip

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.