HumorMin arbetsvardagTips

Polygripen räddar klen tandsköterska

Något de undanhöll i utbildningen var att man är tvungen att vara stark som tandsköterska. Jag tänkte att det endast gällde tandläkaren, när han eller hon måste dra ut tänder som kroppen näst intill vägrar att lämna ifrån sig. Icke då. I morse var jag tvungen att använda en polygrip (en slags tång) för att öppna en dunk med desinfektionsmedel. Jag tog i så att bihålorna nästan sprängdes.

Kom nu inte och kalla mig klen! Det räcker att min mamma gör det alldeles för ofta.  -_-

Annons

Så ett hett tips till alla tandsköterskor där ute, använd den här:

Polygrip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!