AllmäntTips

Du syns inte i mörkret

Ni är många fotgängare där ute som är otroligt vårdslösa med era liv må jag säga! I mörkret bär ni den typiskt svenska svarta vinterskruden utan en enda reflex och inte sällan går ni rakt ut i gatan medan ni tittar ner i er mobiltelefon. Efter bilisterna gastarna ni upprört och hytter med näven när de inte såg er komma.

Ni ska veta att inifrån min lilla konservburk till bil har jag inte en chans att se er där ute i mörkret. Det är en väldigt obehaglig insikt när man sitter bakom ratten och mörka figurer plötsligt dyker upp bara några meter från bilen. Man har inte en jädra chans! Säkerhet i trafiken handlar om att ALLA hjälps åt. Det hjälper inte hur himla försiktigt jag kör när du där som springer över vägen inte syns. Antingen är ni suicidala hela bunten eller söker någon sjuk slags spänning i tillvaron, men snälla ta den biten någon annanstans… Ligg inte och gråt när jag kört på dig, det kommer jag göra så det räcker och dessutom ha men för resten av mitt liv. Kan inte tänka mig något hemskare än att köra ihjäl någon…

Annons

Så snälla använd REFLEX!

För något år sedan fick vi reflexer i present av vårt dentallab. Det tycker jag var en underbar liten julklapp! På Swedental delade någon monter ut fina rosa munnar som reflexer ett år, mycket bättre än pennor och godis. Till den som tycker det är fult och töntigt med reflex, det är ju ganska töntigt att vara död också!

139_large
Reflextand kan köpas här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!