En blogg från tandhygieniststudier

Än så länge har jag inte stött på någon annan privat blogg inom mitt huvudämne, men så trillade jag över Linas! Hon har en hel sektion i sin blogg som handlar om hennes tandhygieniststudier. Där är fullt av fina foton och härliga dagboksaktiga texter som gör det väldigt roligt att följa med henne under studietiden. Än har jag inte läst allt, var tvungen att dela med mig här direkt, men det är härligt att läsa om hennes tankar och känslor kring tentor, praktik och betyg och känna igen sig sådär jättemycket!

Det härliga med hennes blogg är att den också handlar om allting annat i hennes liv. en skål med färggranna karameller. Hon tar underbara fotografier som ni borde titta på och ägnar även delar åt träning och djur. Man blir inte uttråkad! :D

Linas blogg

Dela inlägget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ANNONS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg