Patient

En träbit går till tandläkaren

Ner i stolen igen för att visa upp min glittriga bettskena. Vi konstaterar att jag är helt sne! Men det är ju inget nytt. 😉 Tandläkaren justerar den ytterligare, men förmodligen kommer jag få göra en ny så småningom då denna egentligen är för tunn för mitt krattbett. Ser verkligen inte fram emot att ta nya alginatavtryck! Kommer väl göra som man absolut inte ska, hala på det i det längsta. Jag är inte bättre än andra bara för att jag kan säga till andra hur de ska göra, haha.

När jag låg där i stolen tyckte jag att tandläkaren pillade med sonden lite väl länge på ett ställe och blev misstänksam. ”Vad har du hittat där?” ”Du har en visdomstand som är på väg upp.” Jag utbrister ett förfärat ”NEEEJ! Säg inte så, inte en till!!!” Efter att ha dragit ut tre, som alla ställde till det rejält för mig och en behövde opereras ut så är jag minst sagt less på de så kallade visa tänderna. Jag vill inte vara vis, och jag hoppades på att jag skulle slippa bekanta mig med nummer fyra. Känner mig som en grinig femåring nu som trotsigt vägrar inse att det inte är Lördag. Jag vill ha godis nuuuuuu!

Annons

Sedan var det dags för raspen! Jag biter ihop så hårt och har kontakter som heter duga, alltså ganska svårt att få ner tandtråden på vissa ställen. Tandläkaren skulle underlätta för mig på ett ställe genom att slipa med ett metallstrip mellan tänderna. Det är så tight så han får ta i utav bara helskotta. Jag spänner mig och grimaserar som en galen gris varpå han frågar om det gör ont?
”Nej, men det känns som om jag är ett stycke trä på träslöjden som ska raspas!”rasps

Välkommen till tandvården, idag ska vi raspa tänder! Huuuujedamig! ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!