Tillsammans är vi starka

Jag är så glad över picknicken!

Hej alla goa tandsköterskor, och särskilt hej till er som mötte upp mig i Kungsparken i Onsdags för picknick!
Där satt jag på en filt i snålblåsten och försökte få min banderoll att inte blåsa bort, samtidigt som jag intygade att det var ett alldeles utmärkt väder för picknick! Haha, jo tjena. Plötsligt kom det en kvinna gående mot mig med världens största leende, bjöd mig på en kram och en första väldigt trevlig pratstund. Exakt där kände jag att det redan blivit vad jag hoppats. Det behövs inte mycket, behöver inte vara avancerat eller påkostat. Man kan vara två eller 48 personer, det spelar verkligen ingen roll och det har jag bevisat för mig själv nu.

Efter en liten stund var vi sju tappra systrar i en blåsig park och kom fram till att det nog var skönare inne på ett kafé. (Får här erkänna mig besegrad av något så opåverkbart som vädret. Ni anar inte hur arg jag var och kommer definitivt kräva revansch!) In på Condeco med banderoll och filtar. Där satt vi ett bra tag och bara pratade om allt möjligt, mest inom vårt yrke. Toppen att få ventilera lite, dela erfarenheter och fråga om råd! Jag är väldigt glad att jag fick en inblick i era vardagar på jobbet och även få fråga om sådant jag själv känner att jag inte är någon fena på! Extra extra fint att vi hade Ulla Nööjd till bords som kunde berätta utförligt om vårt yrkesförbund Svenska Tandsköterskeförbundet. Tack Ulla, du är en klippa och din kunskap och erfarenhet är guld värd för oss! Mer tänker jag inte förtälja om denna stund runt bordet, det hör till oss som var där. ;)

picknick150525_2

Picknick160525_1

TACK TILL VÄRLDENS BÄSTA TANDSKÖTERSKEGÄNG, HOPPAS VI SES IGEN! <3

Jag har blivit kontaktad av ganska många som var ledsna över att missa detta event av olika anledningar, som det känns nu så vill jag styra upp igen i Juni! Om du och din klinik inte fick inbjudan per mail, eller om du önskar få den till din privata e-postadress så kontakta mig så lägger jag till dig på min mailinglista. Håll givetvis utkik här på bloggen också.

Glöm inte att Tandsköterskeförbundets Göteborgsförening snart har årsmöte, även det en chans att ses och få veta mer om vad som händer bakom kulisserna. Se mer info i inlägget ”Kom på årsmöte i Göteborg”.

 

Nu ska jag göra i ordning mig och dottern för att besöka Andra Långdagen inne i Göteborg på Andra Långgatan, där arrangerar bl a min man en av scenerna. Dags att dansa gatan fram, hoppas ni också får en rolig helg! :D

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.