Tillsammans är vi starka

Picknick blev fika med tandsköterskor

Hej alla goa tandsköterskor, och särskilt hej till er som mötte upp mig i Kungsparken i Onsdags för picknick!


Där satt jag på en filt i snålblåsten och försökte få min banderoll att inte blåsa bort, samtidigt som jag övertygade mig om att det var ett alldeles utmärkt väder för picknick! Haha, jo tjena. Men vad gör man inte för en träff med tandsköterskor. 🙂

Annons

Plötsligt kom det en kvinna gående mot mig med världens största leende, bjöd mig på en kram och en första väldigt trevlig pratstund. Exakt där kände jag att det redan blivit vad jag hoppats. Det behövs inte mycket, behöver inte vara avancerat eller påkostat. Man kan vara två eller 48 personer, det spelar verkligen ingen roll och det har jag bevisat för mig själv nu.

Efter en liten stund var vi sju tappra systrar i en blåsig park och kom fram till att det nog var skönare inne på ett kafé. In på Condeco med banderoll och filtar. Där satt vi ett bra tag och bara pratade om allt möjligt, mest inom vårt yrke. Toppen att få ventilera lite, dela erfarenheter och fråga om råd! Jag är väldigt glad att jag fick en inblick i era vardagar på jobben och även få fråga om sådant jag själv känner att jag inte är någon fena på.

Extra fint att vi hade Ulla Nööjd till bords som kunde berätta utförligt om vårt yrkesförbund Svenska Tandsköterskeförbundet. Tack Ulla, du är en klippa och din kunskap och erfarenhet är guld värd för oss! Mer tänker jag inte förtälja om denna stund runt bordet, det hör till oss som var där. 😉

picknick150525_2
Picknick160525_1

TACK TILL VÄRLDENS BÄSTA TANDSKÖTERSKEGÄNG, HOPPAS VI SES IGEN! <3

Glöm inte att Tandsköterskeförbundets Göteborgsförening snart har årsmöte, även det en chans att ses och få veta mer om vad som händer bakom kulisserna. Se mer info i inlägget ”Kom på årsmöte i Göteborg”.

Vill du ordna en egen träff för tandsköterskor och behöver tips eller inspiration är du varmt välkommen att kontakta mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!