Tillsammans är vi starka

Årets tandsköterska 2016!

Härifrån mitt soffläge med näsdukar och nässpray uppdukat vill jag verkligen få utbringa ett väldans stort grattis till Zainab Saeid på Folktandvården Krokslätt, som igår kväll utsågs till Årets Tandsköterska 2016!

Det är toppen att vi tillsammans lyfter fram kollegor som lyser upp arbetsdagen och gör det där lilla extra. Samt att vi mår bra av att öva oss på att dunka rygg och säga ”Fy Fabian vad du är bra!” och mena det från hjärtat.

Annons

Zainab, jag hoppas du blir tokfirad heeeeela året och att du verkligen tar åt dig och känner alla fina ord om dig spira upp längs ryggraden tills de kittlar dig i nacken! Vad jag kan förstå är du en inspiration för oss alla. 😀

Motiveringen löd:

”Med stor passion för yrket och ett engagemang som smittar av sig på både kollegor och patienter är hon ett föredöme och en förebild för alla på kliniken. Hon tar sig an uppdrag av olika storlek med entusiasm och ambition som alltid genererar fantastiska resultat. Hon har gjort en stark resa i livet som bidragit till den drivkraft och kämparglöd som genomsyrar henne och som gör henne till den hon är idag.”

Årets Tandsköterska 2016
Lånade den här bilden från Folktandvården Västra Götalands Facebooksida.

Jag känner ju inte Zainab, men ändå blir jag varm och glad av att läsa detta!

I år fick vi en bonus i form av två hederspristagare också, Merja Fehler från Wasa Tandklinik och Elisabeth Ländström från Tandläkare Norman. Jättestort grattis till er, så roligt att fler tandsköterskor får komma fram i rampljuset och känna att deras engagemang i arbetet faktiskt syns. Tänk på det allihopa och glöm inte nominera just DIN fina kollega inför nästa år, det kan man göra redan nu på Årets Tandsköterska.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!