Bara roligt Min arbetsvardag

Glädjen i att beställa varor

Första gången jag skulle beställa varor till kliniken på egen hand var jag dödsförskräckt. Tänk om jag glömde något som bara måste finnas? Tänk om jag beställde för en alldeles för stor summa? Tänk om tänk om! Men det gick jättebra och nu är det en av mina favorituppgifter.

I dagarna trillar paketen in genom dörren och det känns som julafton. Ett paket kommer till den vanliga postboxen så jag visste inte vad det kunde vara för spännande… Jag sliter upp det (öppnar det ordentligt och försiktigt menar jag) och utbrister helt spontant ”BLU-MOUSSE! Vad bra,  nu kan vi ta JÄTTEMÅNGA index-avtryck!!” samtidigt som jag ler superlyckligt. Chefen brister ut i ett du-är-verkligen-knäpp-skratt och säger ”Detta borde jag tagit kort på och visat dig när du jobbat i 30 år”. Ja, det kommer jag säkerligen att vara i behov av då, haha! Ibland är man lyckligt lottad som fortfarande reagerar som ett småbarn. (Och ibland är andra olyckligt lottade när man gör det. ;) )

blu-mousse

Detta är ett avtrycksmaterial som används  t ex när man ska göra protetiska tandersättningar. Visst ser det lite gott ut, nästan så att man vill smaka? ^_^

2 Comments

 • Reply
  Torbjörn Åkesson
  26 september, 2013 at 22:32

  Jag har jobbat som tandtekniker sedan 1988…blir fortfarande otålig som ett barn på julafton när en spännande brun papplåda levereras och står ouppackad!!

  • Reply
   Johanna
   27 september, 2013 at 12:26

   Det låter helt fantastiskt att man kan känna så efter så lång tid i ett yrke. Blir glad av att höra sådant! :D

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.