Tillsammans är vi starka

Glöm inte skicka in era önskningar!

Tänkte mest kika in och påminna er alla fina tandsköterskor om att nu på Söndag, 18/1, är sista dagen att maila mig sina yrkesmässiga önskningar för 2015! All information om min skrividé ihop med er finns att läsa i tidigare blogginlägget:

Vad önskar DU för 2015?

 

Nu sitter jag här med min bettskena på plats för första gången! Tänkte försöka vänja mig lite innan jag måste sova med den, kände ganska omgående att det kommer behövas. Känns som om jag är på väg att entra boxningsringen, haha. Ska försöka hinna lägga upp bilder imorgon och skriva lite mer om det hela. Den är extra fin, min nya vän. Ni får se. :)

bitgodis

5 Comments

 • Reply
  Nasek
  16 februari, 2015 at 21:55

  Hej, vad ligger ingångslönen på för en ny examinerad 42 årig tandsköterska på inom folktandvården i Stockholm?

 • Reply
  Linda Tandsköterska
  16 januari, 2015 at 21:25

  Hej Tandsköterskan!
  Vill bara säga att jag följt din blogg under studietiden och nu som relativt nybliven tandsköterska och den är en av mina favoriter.
  Trots att jag i vanliga fall är dålig på att kommentera ville jag bara säga att du inspirerar.
  ”Keep up the good work”
  Trevlig helg till dig.

  • Reply
   Johanna
   16 januari, 2015 at 21:39

   Men åh, TACK! Din kommentar blev som ett plåster på ett sår alldeles nu. Satt och kollade över bloggen och kände mig inte alls nöjd, en liten kil i min motivation som jag egentligen inte förstår var den kom ifrån. Vad märkligt och hemskt fint att din kommentar poppade upp precis nu. :)

Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.