Tillsammans är vi starka

Glöm inte skicka in era önskningar!

Tänkte mest kika in och påminna er alla fina tandsköterskor om att nu på Söndag, 18/1, är sista dagen att maila mig sina yrkesmässiga önskningar för 2015! All information om min skrividé ihop med er finns att läsa i tidigare blogginlägget:

Vad önskar DU för 2015?

 

Annons

Nu sitter jag här med min bettskena på plats för första gången! Tänkte försöka vänja mig lite innan jag måste sova med den, kände ganska omgående att det kommer behövas. Känns som om jag är på väg att entra boxningsringen, haha. Ska försöka hinna lägga upp bilder imorgon och skriva lite mer om det hela. Den är extra fin, min nya vän. Ni får se. 🙂

bitgodis

5 kommentarer

 1. Hej, vad ligger ingångslönen på för en ny examinerad 42 årig tandsköterska på inom folktandvården i Stockholm?

 2. Hej Tandsköterskan!
  Vill bara säga att jag följt din blogg under studietiden och nu som relativt nybliven tandsköterska och den är en av mina favoriter.
  Trots att jag i vanliga fall är dålig på att kommentera ville jag bara säga att du inspirerar.
  ”Keep up the good work”
  Trevlig helg till dig.

  1. Men åh, TACK! Din kommentar blev som ett plåster på ett sår alldeles nu. Satt och kollade över bloggen och kände mig inte alls nöjd, en liten kil i min motivation som jag egentligen inte förstår var den kom ifrån. Vad märkligt och hemskt fint att din kommentar poppade upp precis nu. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!