Tillsammans är vi starka

Intressekoll Göteborg, picknick!?!

Hallå alla goa Göteborgare!

Jag fick en idé inatt och bara måste kolla med er om det finns intresse. Vad säger ni om att ha en liten picknick när vädret blir varmare, som en ytterst kravlös after-work? Jag tänkte i så fall styra upp filtarna på en gräsmatta i Göteborg city en eftermiddag och bjuda in er tandsköterskor och tandsköterskestudenter. Dela erfarenheter, hur vi har det på jobben och bara snacka goja och skapa lite sammanhållning. Det blir vad vi gör det till.

Men innan jag styr upp något alls vill jag veta om ni hade tyckt det var kul? Svara i enkäten här, helt anonymt såklart:

Annons

 

[poll id=”8″]

Tankar och idéer mottages gärna. 🙂

Cykeltur

2 kommentarer

  1. Mycket bra idé för att på ett avslappnat sätt träffas som yrkesgrupp tycker jag som är pensionär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!