Allmänt

Jag förbereder det sista inför Swedish Dental Expo

Hej! Det är lördag morgon här nu när jag sitter och skriver. Kaffet är starkt och hjärnan surrar som en speedad geting. Jag filar på de sista förberedelserna inför tandsköterskedagen på Swedish Dental Expo nu på torsdag, 16/11 i Stockholm. Tänk om vi får ses, wow så kul! 😀

Under året har jag varit kladdigt insyltad i detta roliga projekt. Äntligen en hel dag med föreläsningar för just oss! Som jag har fått boka föreläsare till och planera. Så jädra fint är det.

Annons
Tandsköterskedagen på Swedish Dental Expo 2023.

Vi kommer befinna oss i Sal K2 på Stockholmsmässan där jag leder er genom dagen som moderator. Nu har jag skrivit ett yttepyttelitet manus åt mig själv. Det ska jag säga er är något ovanligt! Jag har lärt mig genom åren att färdiga manus, stolpar och struktur, gör mig nervös och obekväm. Får jag istället köra på rätt ur hjärtat med det jag brinner för och helt ärligt vill säga så blir det oftast jättebra. Men nu kände jag att en kompromiss var på sin plats med minimanus och så resten av mig. 😉

Den sista programpunkten under tandsköterskedagen är en diskussionspanel där jag gärna ser att ni i publiken ställer frågor och deltar! Jag lovar att inte tvinga upp någon på scen, utan kommer gå runt i publiken så ni kan ställa dem där ni sitter. De viktigaste frågorna vi sammanställer tillsammans har jag tänkt publicera här efteråt, så får diskussionen gärna fortsätta och kanske kan vi föra frågorna vidare till myndigheter.

På onsdag efter jobbet drar jag! Handlat en stor påse lösgodis (haha så det så) till tågresan och återaktiverat Storytel. Någon som har tips på gripande bok att lyssna på? Inget man blir alltför nedtyngd och ledsen av men annars är jag öppen för det mesta utom feel good och deckare/krim. 🙂

DU KAN FORTFARANDE BOKA BILJETT TILL MÄSSA OCH FÖRELÄSNINGAR

Tandsköterskedagen på Swedish Dental Expo 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!