Allmänt

Jag öppnar Etsy-Shop med tandvårdskonst

Japp, nu har jag dumpat Printler och öppnar Etsy-Shop med tandvårdskonst i form av ”digital download”.

Jag älskar att vara kreativ och vill såklart kunna ägna mig mer åt det, samt att det verkligen är ett sätt att ”stänka färg på ett sterilt yrke” som har varit mina ledord sedan jag startade upp bloggen.

Annons
Etsy logo
Etsy-shop med tandvårdskonst i form av digital download av fotoprints.

Etsy

Etsy är en global plattform för småföretagare och hantverkare där du verkligen kan hitta unika saker samtidigt som du stöttar en liten business. T ex vet jag många amerikanska tandsköterskor som driver en sidoverksamhet med försäljning genom Etsy. Tyvärr för att de många gånger inte kan leva på sin lön som tandsköterska. 🙁

Just nu har jag bara emigrerat den fotokonst som redan fanns på Printler till Etsy. Jag hoppas få tid att skapa nytt snart. I min shop finns också annat, som inte alls har med tandvård att göra. Men det får ni upptäcka på egen hand om ni är intresserade. 🙂

Etsy-shop med tandvårdskonst i form av digital download av fotoprints.

Digital Download

Digital Download betyder att du köper en fil som du själv laddar ner. Sedan kan du välja om du vill skriva ut den själv, eller beställa en förstoring från något företag. Det finns många företag som gör fotoförstoringar på papper, canvas och mer.

  • Fördelen för mig är att jag slipper omkostnader för tryck, emballage, frakt och den tid allt det tar i anspråk.
  • Fördelen för dig är att du är fri att välja vilket papper du vill ha för tryck samt canvas eller ram så att den passar just ditt utrymme och smak.
  • Fördelen för oss alla och vår miljö är att vi kan undvika onödig frakt över världen, och ramar som går sönder i frakten och blir till sopor.
Etsy-shop med tandvårdskonst i form av digital download av fotoprints.

Hur får jag använda bilden?

Detta är inte s k ”stock photos”, bilder som en bildbyrå tillhandahåller. Mina bilder på Etsy får inte användas i kommersiellt bruk, men gärna i era väntrum (kan ju på sätt och vis tyckas kommersiellt). Du får alltså köpa dem som konst och väggprydnad, men inte i syfte att trycka eller publicera i andra sammanhang. Är man intresserad av det är man välkommen att kontakta mig.

En bild är en bild är en bild

Tänk på att färgerna i en bild kan variera smått beroende på hur din skärm är kalibrerad. Det kan också uppstå skillnader i färgåtergivning beroende på vilket papper du använder, din skrivare och bläck. Bra att komma ihåg när du skriver ut själv eller beställer en förstoring. 🙂

Har du frågor eller vilda önskemål är du varmt välkommen att höra av dig till mig. <3

Välkommen in i min digitala butik här!

Innehållet i det här inlägget är reklam för egen verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!