Tips

Tandsköterskor på Instagram

Jag fick en förfrågan om att efterlysa fler tandsköterskestudenter och tandsköterskor på Instagram.

Jag tycker det är roligt att följa andra inom mitt eget yrke. Det ger inblick i olika sorters arbetsvardag, ger kanske nya tankar och inte minst är det ett sätt för oss tandsköterskor att göra vårt arbete synligt och ta mer plats inom tandvården.

Annons

Instagram-konton av och för tandsköterskor

Instagram logo
Här har vi en tandsköterska från Finland, hon postar mestadels på engelska.

Har du en blogg eller ett Instagram-konto med aktuellt innehåll taget ur tandsköterskeyrket? Lämna en kommentar med länk så lägger jag till dig här. 🙂

10 kommentarer

 1. Hei! Jag pratar liite svenska. I am also a dental nurse in Finland and have an account in Instagram @olesia_nurse.

  1. Hej Olesia! I would really like to ad you to my blog post here, really fun and interesting to follow someone in a neighboring country. 😀 I’m glad you found your way to my blog also. ^_^ Best whishes!

 2. Hej!
  Jag heter nadjamaaria på instagram och har ett privatkonto.
  Jag har jobbat som tandsköterska i ca 6,5 år. Nu är jag specialisttandsköterska i Oral protetik och jobbar på en specialistklinik.
  Jag är även föreläsare inom teamtandvård, bland annat för tandsköteskestudenter, Praktikertjänst samt 2019 på Odontologiska riksstämman och även nu i år 2021- november. Hoppas vi ses där eller på socialamedier.
  / Nadja

  (Har ingen webbplats)

  1. Hej Nadja! Vad kul att du också föreläser! 😀 Ditt Insta-konto, postar du om yrket och är i så fall vem som helst välkommen att följa dig?

 3. Hej allihop!! Jag heter Anna och driver Instagram kontot @barntandfakta där jag lägger ut information, råd och tips riktat till föräldrar. Men även många inom branschen följer mig. Har lärt känna så många fina inom branschen! När jag tar min tandsköterskeexamen i december blir det nog lite inlägg från arbetet också. Välkomna in! <3

  1. Hej Anna! Jag följer ju dig, hade dock missat att avsändaren var en tsk-student. Ser nu att det står tydligt i profilen (så bra)! 😀 Jag har lagt till ditt konto här i inlägget. Vore jätteroligt om du ville länka tillbaka på något vis, går fint även på Insta @tandskoterskan. ^_^ Kram!

 4. Jag har en blogg och jag är tandsköterska dock har jag låst bloggen då jag just nu skriver om mitt jobbiga liv. Men finns också på instagram.. lixen80

 5. Hilmasusanne heter jag på instagram ? Läser första terminen till tsk, delar bilder på min vardag….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!