Allmänt

Människan idag: felsökningsbar apparatur

På vårdcentralen idag: 2 min hos läkaren + 30 sec provtagning = En flaska hostmedicin.
Jag vet inte men jag känner mig som en felsökt apparat. Borde kanske ha lämnat in mig till någon datorbutiks kundtjänst. Där får man stanna ett par dagar och blir antingen reparerad eller utbytt. Missade jag när vården och teknisk service bytte plats?!

Den dag då jag själv tvingas att jobba så blir min sista dag som kliniskt arbetande tandsköterska.

Robot Girl by ~Great-OHARU on deviantART

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!