Min arbetsvardag

Mitt i livet

Ja, jag har nog aldrig tidigare känt att jag är så fullständigt mitt uppe i livet! Lyckligt uppskruvad men ändock med hjärtat i närheten av halsgropen. Mitt uppe i försäljning av min bostad och köp av ny i rasande fart. Pendlat mellan att ha sugen i handen på jobbet och sedan målarpenseln hemma. Handleden är inte glad men vad gör det när snön yr och oron sakta flyr.

Jag tänkte att skrivandet här skulle ge mig en paus inuti en bubbla som kan vara bra att ha ibland. Men nu har jag märkt att det tar mer tid och kraft än jag trott. Går ständigt och funderar över vad jag ska skriva om och inte minst hur jag ska designa sidan! För ärligt talat kan den inte se ut så här, en tråkig gratisdesign gjord av någon annan. Idéerna finns men det får vänta tills tiden också finns, annars riskerar nog mitt lilla huvud att trilla av i farten. 🙂

Annons

Hur som helst så går det att följa mig på Twitter nu, så ser ni direkt när jag publicerat något nytt. Länk finns i högerspalten eller följ denna: Twitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!