Humor

Fredagsfilm: Teeth

Skaparna av den här kortfilmen har en väldans hatkärlek till det här med tänder, precis som ganska många av oss skulle jag tro. De har dock tagit det ett steg längre och uttryckt detta i en vackert poetisk tecknad kortfilm. Grotesk och utstuderad är också ord som jag får i min mun, men allt handlar ju om tolkning och tycke. Äsch, det är ju bara tecknat. Nu tittar vi! 😉

Annons

Skaparna heter Daniel Gray och Tom Brown. Jag hittade den på VICE shorts.

Vad får ni för tankar och känslor när ni sett den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!