Läsa / Titta

Nya numret av Tandsköterskan!

I ett par dagar har jag saknat något vettigt att skriva om, nu sitter jag här med flera högst angelägna och aktuella ämnen som bränner i fingrarna! Men jag vill ta en sak i taget, saker och ting tenderar att tappa i värde och bli vattniga om man blandar ihop dem på en gång. Så eftersom jag precis grabbade tag i nyaste numret av vår branschtidning ”Tandsköterskan” tänker jag vifta uppfordrande med den framför era näsor!

Tandskötersketidningen  Tandskötersketidningen

Annons

Först och främst STORT GRATTIS TILL ANITA SJULANDER WENNERBERG som utnämndes till ÅRETS TANDSKÖTERSKA under Svenska Tandsköterskeförbundets yrkeskonferens! Jag tycker det är jätteroligt att läsa de otroligt fina motiveringarna hon fått och dessutom en så härlig bild på henne i tidningen. Det är gött när vi lyfter fram varandra! 😀

 Sedan vill jag puffa för debattartikeln där Kenneth Bergdahl, ortodontist, övertandläkare och senior advicer, nästan smäller av. Riktigt bra skrivet om en förlegad syn på oss tandsköterskor, pekpinnen på rätt ställen och att det ju aldrig finns pengar till att öka våra löner. Fint med någon som står upp för andra istället för att luta sig tillbaka och vara nöjd med sitt eget.

Jag säger inte mer än så, nu ska jag fortsätta läsa och gör så ni med. Tidningen hittar ni på er arbetsplats, eller i brevlådan hos alla tandsköterskor som är medlemmar i STF.

(Imorgon är det dags för mig att besöka kirurgen för att plocka ut min ena visdomstand, äntligen! Hoppas att jag kan få ta lite bilder så att jag har något riktigt äckligt att visa er imorgon kväll, haha.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!