Allmänt

Shopping: 3D Anatomisk Tandmodell

Tack för Facebook-tipset, gick såklart genast och köpte tandmodellen i dålig plast från TGR! 😀

Anatomisk tandmodell

Annons

Var så himla exalterad när jag hittade den i butiken (förlåt, jag snodde sista exet i hyllan)! Sen kom jag hem och slet upp lådans innehåll, för att inse att det är ett 3D-pussel av sämsta sortens plast. Ni vet sådan plast man genast har sönder bara av att tänka ”pussla med lite våld”. Men vad kan man förvänta sig för 150 riksdaler? 🙂

Jag fick en rejäl prövning i tålamodets ädla konst då jag satte ihop bitarna medan jag sammanbitet mässade ”inte pussla med våld, inte pussla med våld, inte pussla med våld”. Det fanns en beskrivning, men för det första har jag en inneboende liten motvalsfröken som avskyr instruktionsanvisningar och för det andra var den väl inte så himla bra.

Anatomisk tandmodell

Gör om, gör rätt, gör snett… Gör en gång till…

VET NI vilket uselt tålamod jag har för sånt här?! Det är som att tända en stubin till världens största låda dynamit! Fy farao vad duktig jag var som fick ihop det till slut, lugnt och sansat.

TADAAA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!