Allmänt

Snickrar på ett webinar…!

Hej och hallå!

Jag är i datorns snickeriverkstad, sågar till ZOOM och spikar Power Point. Det är en del testande av utrustning med. Plötsligt räcker det inte med att ha en röst och ett ansikte, jag behöver headset och webbkamera så att vi slipper famla i blindo i cyberspace får att nå varandra.

Annons

Min plan är att sätta upp ett webinar, alltså en föreläsning/workshop online, för tandsköterskor och tandsköterskestudenter. Det blir ni och jag med lite teknik emellan. Jag tror det kan bli jättebra.

Fokusområdet jag arbetar med är ”Drömjobb” för tandsköterskor. Inte att hitta det, utan att skapa det. Gräv där du står, var aktiv och ta ansvar över ditt yrkesliv. <3

Ni kommer få veta mycket mer när jag har en färdig presentation. Tanken är att er arbetsgivare kan skicka er på kurs, hemma i soffan. Det här kan bli ett väldigt bra sätt att mötas och utvecklas, bara några få åt gången och alla i en trygg miljö med något varmt att dricka. Vad tror ni?

Som sagt har jag en ganska klar idé om upplägg, men det är öppet för förändringar och jag skulle gärna vilja veta om ni har några önskemål på vad en onlinekurs med mig skulle innehålla? Jag hade även mycket gärna hört vad just ni som skickar er personal/elever på kurs hade velat att jag förmedlade till dem? Vill ni inte skriva här så kontakta mig privat.

Möte i ZOOM med Johanna Ene och Karin Sjögren.

Nämen titta där vem som knackade på i mitt väntrum i ZOOM!

Möte i ZOOM med Johanna Ene och Karin Sjögren.

Det var ju världens bästa Karin Sjögren! Tänk att få så fint sällskap i det virtuella rummet. 😀

Möte i ZOOM med Johanna Ene och Karin Sjögren.

Karin är cool och rutinerad, hon har ZOOM:at mycket på sistone och multitaskar kommunikation världsvant. Här ligger jag i lä, ja ni ser ju min min. Förstår om ni vill kommunicera mera med Karin, och det kan ni! Kurs med Karin hittar ni här:

Kommunikation i tandvården – onlinekurs med Karin Sjögren

Rekommenderar varmt såklart!
Glöm inte hålla utkik här efter min kommande kurs, och kom med gärna med önskemål. Endast stjärnorna är nog att önska sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!