Allmänt

Sommartider, vad händer nu?

Semester och den sista väntan på ett nytt litet liv i vårt nya hus. Så hur mycket tänker jag på tandvård just nu? Haha… försöker åtminstone tänka på mina egna tänder så att de inte ruttnar och faller ut. 😉

Mycket stillnar under sommaren, tempot sänks och fokus flyttas till helt andra saker. Så ska det ju vara. Men jag tänker allt försöka hålla igång här på bloggen också. Dock har det varit lite kämpigt att skriva, sitter jag upprätt vid skrivbordet får jag hjärtklappning och magen är i vägen på alla möjliga vis. Pallrar upp mig i soffan i alla möjliga konstiga ställningar för att få det att fungera. Ingenting går särskilt smidigt. Hade aldrig kunnat föreställa mig detta, haha.

Annons

Det är lite tråkigt att inte vara på jobbet faktiskt, tiden går långsamt när man inte orkar så mycket hemma. Men det är nog för det bästa, bara bussen in till stan gör mig åksjuk och jag får ont i ryggen. känner mig som en gnällig gammal tant för det mesta. 🙂

Men jag har ändå lite dentala planer inför hösten. Riksstämman och Swedental kommer hållas i Göteborg i höst, äntligen! Där kommer jag vara och förhoppningsvis få träffa människor jag haft kontakt med via bloggen, och kanske många av er läsare? Det hade varit väldigt roligt.

Igår publicerades en ny krönika av mig på Dental24.se, den handlar om hur  man bemöter ny personal på arbetsplatsen och hur viktigt jag tycker det är. Läs den gärna här:
Dental24 – Någon ny på jobbet?

il_570xN.605041754_6trw
En liten tandmössa hade ju varit något! ^_^Hittade den på Etsy, här:
Etsy – Sweet Tooth Hat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!