Lön/Ekonomi

Enkät om tandsköterskors löner 2022

Idag vill jag dela en enkät som Nina Karhu, utbildningsledare på tandsköterskeutbildningen TUC Bromma, har publicerat i syfte att få en överblick över tandsköterskors löner 2022.

Enkäten är öppen för alla tandsköterskor att fylla i, givetvis anonymt. Ju fler som fyller i desto mer relevant och verklighetstroget blir resultatet.

Annons

Länk till enkät om löner för tandsköterskor

→ LÖNER FÖR TANDSKÖTERSKOR 2022 ←

Jag tycker att det är så grymt bra med en utbildningsledare på tandsköterskeutbildning som engagerar sig så här och vill lyfta viktiga ämnen även utanför föreläsningssalen.

Den här undersökningen baseras helt och hållet på vad ni själva fyller i för information om er lön här och nu. Jag vet att viss lönestatistik man kan hitta, t ex Unionens (fackförbundet för privatanställda tandsköterskor) statistik baseras på vad medlemmarna själva fyllt i på sin medlemssida vad gäller lön. DÅ är det lätt hänt att man glömmer gå in där och uppdatera när lönen förändras.

Bilder som visar hur resultatet av enkäten såg ut 29/1 2022

Tandsköterska och utbildningsledare Nina Karhu driver också ett Instagramkontot @tandskoterskor för tandsköterskor. Där delar hon allt möjligt bra om tandsköterskeyrket, in och följ henne!

Jag hoppas kunna följa upp detta inlägg med ett mer omfattande resultat så snart Nina har det. Så in och besvara enkäten nu, gänget! 🙂

Andra inlägg jag skrivit om lön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!