AllmäntFeatured

Swedish Tooth Fairy på Etsy

– Innehåller reklam för egen verksamhet. –

Hej och välkomna till min nya lilla shop på Etsy! Som en färgsprakande smällkaramell av självaste tandfén, har jag tänkt mig. En sådan där godiskaramell som man aldrig får hål i tänderna av. Mera färg till tandvården! 🙂

Annons
The Swedish Tooth Fairy Etsy Shop. Ready to print digital downloads.

The Swedish Tooth Fairy

I shopen säljs digitala produkter som du skriver ut själv. Det du köper blir tillgängligt på direkten, vi slipper frakt och allt vad det innebär i både tid och miljö. Det gör också att du kan skriva ut fler precis när du vill. Men för personligt bruk då, givetvis.

Brev från tandfén att skriva ut

Det första jag gjorde var ett brev från tandfén. Färdigt att skriva ut och smyga in under kudden eller vid vattenglaset när barnet tappat en tand. Såklart försökte jag få inte lite goda råd till barnet. Kanske kan tandféns ord väga lite tyngre än mammas och pappas? 🙂

Brevet kommer i både svensk och engelsk version. Tre tandféer finns det att välja bland.
Du hittar dem här.

  • Brev från tandfén. Digital produkt, skriv ut hemma. Etsy Shop The Swedish Tooth Fairy
  • Brev från tandfén. Digital produkt, skriv ut hemma. Etsy Shop The Swedish Tooth Fairy
  • Brev från tandfén. Digital produkt, skriv ut hemma. Etsy Shop The Swedish Tooth Fairy

Veckoplanering och Att Göra-listor

Dessa planeringsblad gjorde jag först helt åt mig själv, prick så gulliga och färgstarka som jag önskade. Jag har alltid älskat kalendrar och almenackor, kan försvinna in i pappershandlar… Har försökt byta till digitala planeringsverktyg några gånger, men nej papper och penna ska det va! Så att man kan kludda som man vill.

Alla planeringsblad finns här.

  • Veckoplanerare. Digital produkt, skriv ut hemma. Etsy Shop The Swedish Tooth Fairy
  • Veckoplanerare. Digital produkt, skriv ut hemma. Etsy Shop The Swedish Tooth Fairy
  • Att göra lista. Digital produkt, skriv ut hemma. Etsy Shop The Swedish Tooth Fairy
  • Att göra lista. Digital produkt, skriv ut hemma. Etsy Shop The Swedish Tooth Fairy

Öppnings-REA 50%!

Just nu kör jag REA 50% på allt fram till mitten av april. Jobbar samtidigt på att få upp fler produkter. Har du tips eller önskemål tar jag gladeligen emot dem! 🙂

Etsy?

Etsy är en plattform för hantverkare och mindre företagare som säljer allt från begagnad vintage till nytt. Vill du hitta något annorlunda rekommenderar jag verkligen Etsy. Här har jag köpt min rosa glittermössa, fantastiska drömfångare, gulliga tandvårdspins, smycken och digitala produkter av olika slag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!