Studera till tandsköterska

Tandsköterska köp och sälj kurslitteratur!

Våra grupper på Facebook har nu länge blivit lite väl fyllda av annonser med köpes och säljes. Jag tycker verkligen det är kanon att man återanvänder böcker och ser till att andra kan komma billigare undan istället för att behöva köpa nytt. Vi har två stora grupper på Facebook, Tandsköterska och Stolt samt Tandsköterskor i Sverige. Det är guld värt att ha dessa forum att diskutera i och be om råd till exempel. Jag tycker det är lite synd att många bra trådar försvinner ner under alla köpes/säljes-inlägg. Missförstå mig rätt jag vill absolut att vi ska kunna dela böcker med varandra, jag har själv ett gäng att sälja, men kanske kan vi göra det ännu bättre och smidigare!

Därför skapade jag en ny grupp idag som heter Tandsköterska Kurslitteratur köp/sälj. Då missar vi inga viktiga diskussioner och ni som vill sälja och köpa hittar lättare till varandra! Win win? 😀

Annons

tandsköterska kurslitteratur

Ni är själva ansvariga för era annonser såklart, var tydliga och sjyssta mot varandra. Tänk på att den du gör affär med faktiskt kan vara en framtida kollega. 🙂

4 kommentarer

  1. Är det stor skillnad på o köpa ny kurs litteratur eller begagnad av nån som läst för 1 1/2 år sedan? Nån som vet hur mycket böckerna ändrar sej?

    1. Min erfarenhet är att det inte var mycket skillnad, men t ex kunde sidnr skilja sig så man fick ha lite koll om man skulle läsa vissa sidor. Fråga läraren!

    2. Min erfarenhet är att det inte var mycket skillnad, men t ex kunde sidnr skilja sig så man fick ha lite koll om man skulle läsa vissa sidor. Fråga läraren!

    3. Håll koll på vilket isbn för Hygien och Smittskydd som efterfrågas, den från 2018 skiljer sig helt och hållet från tidigare! Jag var tvungen att köpa en till för att jag hade fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!