Hälsa

Tobaksfria dagen ägnas min mor och mormor

Jag har sett min underbara mormor röka röka röka och ha astma. Jag har sett henne få KOL. När jag var liten frågade jag mormor varför det pep när hon andades. Mormor berättade att det var de små kattungar som bodde i hennes bröst. Ho ville inte skrämma mig och jag ville tro på kycklingarna.

Jag har sett min mamma röka röka röka. Jag har hört henne ha lunginflammation… Jag har hört henne bli väldigt rädd. Snälla mamma lär av din mor! Mitt hjärta brister om du kanske brister i nästa lunginflammation. Och får du KOL blir mitt hjärta svart och dött av rädsla. Nu skriver jag det här där alla kan se. Jag hoppas du läser hur rädd jag är!
Om dig.

tandvårdmottobak

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.