Debatt Min arbetsvardag

Undersökning: Era jobbskor

Jag vet att det är olika ute bland klinikerna när det gäller arbetsskor. Vissa kliniker kräver t ex vita, andra är mer fria. Så långt sträcker sig min vetskap. Då jag är inne på ett skoupptäckarspår skulle jag bli jätteglad om ni tandsköterskor där ute ville svara på nedanstående enkät. Anonymt kära medsköterskor!

Har kliniken du arbetar på krav på dina arbetsskor?

View Results

Loading ... Loading ...

Om kliniken har krav på arbetsskorna, står de ekonomiskt för dem?

View Results

Loading ... Loading ...

Är du nöjd med skopolicyn på din klinik?

View Results

Loading ... Loading ...

 

TACK!
<3

No Comments

    Dela gärna med dig av dina tankar med en kommentar!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.