FeaturedTillsammans är vi starka

Puffar för Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens

– I samarbete med Svenska Tandsköterskeförbundet. –

Vårt yrkesförbund Svenska Tandsköterskeförbundet har varje år en konferens bara för oss tandsköterskor. En tillfälle att få träffa kollegor från hela landet och ta del av fantastiska föreläsare och utveckla sig.

Svenska Tandsköterskeförbundet är bla remissinstans och svarar för tandsköterskor i samtal med myndigheter och övriga tandvårdsbranschen. De har också länge kämpat för att tandsköterska ska bli en skyddad yrkestitel. Där är det politikerna som måste påverkas och precis som med t ex fackförbund så är det vi medlemmar som är rösterna. Är vi alltså många som är medlemmar väger vår röst tyngre, men är vi få medlemmar har således politikerna inte så stor anledning att lyssna. Tänk på det. 🙂

Annons

Här kommer en PDF som ni gärna får skriva ut och sätta upp på era arbetsplatser. Klicka på bilden, ladda ner och skriv ut.

Svenska Tandsköterskeförbundets yrkeskonferens 2024.

Jag personligen har inget med konferensen att göra utan bara puffar för något jag verkligen tycker är bra och vill upplysa er om. För anmälan och frågor så vänd er till Svenska Tandsköterskeförbundet. 😀

Svenska Tandsköterskeförbundets yrkeskonferens 2024.
Svenska Tandsköterskeförbundets yrkeskonferens 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!