DebattTillsammans är vi starka

Johanna Ene i Blodad Tand Podcast

Gott nytt år allihopa! Jag firar in det nya året med senaste avsnittet av Blodad Tand Podcast, där jag medverkar. Avsnittet innehåller tre intervjuer från Riksstämman 2022 i Göteborg, som gick av stapeln i november.

Johanna Ene och Moa Svedin pratar om tandsköterskans yrkesroll

Nicole Winitsky, övertandläkare i protetik vid Folktandvården Eastmaninstitutet i Stockholm och doktorand vid Karolinska institutet, driver podden Blodad Tand. Med mig i studion på mässgolvet var även  Moa Svedin från Frenda och nätverket Oh Dent (som jag skrivit om här). Nicole ryckte oss spontant på mässan så intervjun är härligt oförberedd, vilket jag tycker är väldigt fint. Allt kommer då direkt från hjärtat och hjärnan utan omskrivningar.

Annons

Lyssna på hela avsnittet och dela gärna med dig av dina tankar efteråt här!

Johanna Ene i Blodad Tand Podcast avsnitt 59, tillsammans med Moa Svedin, Oh Dent nätverk, 2022.

Avsnittet finns även att lyssna på här:

Följ Blodad Tand Podcast här:

Citat från LinkedIn av tandsköterska Vicoria om Johanna Ene i Blodad Tand Podcast.

Detta fina skrev tandsköterska Victoria Sjödén på LinkedIn, om avsnittet. Tusen tack!
Victoria postar om tandsköterskeyrket (och studenttiden) på sitt Instagramkonto här:

Tandsköterska Moa Swedin (nätverket Oh Dent) och tandsköterska Johanna Ene (Tandskoterskan.net) intervjuas av Nicole Winitsky för Blodad Tand Podcast, under Swedental 2022.
Tandsköterska Moa Swedin (nätverket Oh Dent) och tandsköterska Johanna Ene (Tandskoterskan.net) intervjuas av Nicole Winitsky för Blodad Tand Podcast, under Swedental 2022. Foto: Folktandvården Västra Götaland

Det är verkligen en ynnest att få prata offentligt om tandsköterskans roll, något som jag värderar högt. Jag hoppas att både jag och fler tandsköterskor får lyfta våra frågor och vår viktiga roll i tandvården ännu mer 2023! Ett stort tack till Nicole Winitsky som ser värdet av tandvårdsteamet i sin helhet och ger utrymme till detta i sin pod Blodad Tand. En pod för tandvården fylld av samtal, diskussion och kunskap!

Vilken tandsköterska och vilket ämne hade du önskat medverka i Blodad Tand Podcast?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!