Allmänt

Inte jobba bara leka

Nix, seriösa ämnen får vänta! Vad gjorde ni denna regniga sommar? Jag spelade stört mycket dataspel, men kunde inte låta bli att blanda in lite tandvård, hihi. Spelet jag spelar nu är Final Fantasy XIV, ett så kallat mmo (massively multiplayer online). Alltså man spelar som en karaktär i ett fantasyspel tillsammans med andra människor runt hela världen. Japp, det är min passion.

Välkommen till väntrummet!

Det extra roliga med just Final Fantasy XIV är att man kan ha sitt eget privata rum eller ett helt hus som man får inreda. Ja, lite som i The Sims, fast inte lika mycket inredningsprylar att tillgå. Såklart tog jag mig an att inreda en tandvårdsmottagning! Hahaha…. Utefter principen ”man tager vad man haver ingame”.

Annons

Dags för behandling….

Min spelkompis fick lajva patient. Det de flesta önskar som flyr vardagen in i ett spel… att få besöka tandvård i spelet! Hahaha….

Viktigt med rejäla instrument.

Rätt klädd!

Men för det mesta vill jag inte alls tänka på tandvård när jag spelar. Då vill jag vara någon annan, använda magi i en fantasifull värld tillsammans med likasinnade. ^_^ Vad nördar ni in på utanför jobbet? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!