Tillsammans är vi starka

Kommande Borås-träff för tandsköterskor

Det behöver inte vara knepigt att engagera sig, och sprida sitt engagemang vidare. Ibland är allt som behövs några härliga kumpaner, en tid och plats och ett beslut. Just do it!

Träff för tandsköterskor i Borås. Tandskötersketräff.

Annons

Jag, tandsköterska Hanna Lopez (My Dentist Borås) och tandsköterskestudent Malin Vågsvall (MedLearn Kungsbacka) har spikat ett datum i kalendern för en tandskötersketräff i Borås, utanför Göteborg. Det var egentligen bara att komma överens och bestämma sig, sedan la vi upp ett event på Facebook som vi sprider tillsammans.

För att alls komma igång med något sådant här tror jag nyckeln är att lägga ribban lågt. Ha inga krav på varken dig själv som arrangör eller de inbjudna. Det enda som är viktigt är att vi faktiskt träffas och hänger en stund! För ju mer vi tandsköterskor kedjar ihop oss med varandra, desto starkare blir vi. Både som yrkesgrupp och som individer.

Jag ordnade en träff själv för ett par år sedan i Göteborg (läs om den här). Trots massivt arbete med att sprida eventet var vi inte många. Men det blev en jättemysig fika som jag var mycket nöjd med. Min lärdom blev att det inte är värt att lägga flera timmar på att Googla kliniker och mailadresser för att sedan skicka ut inbjudningar till alla. Göteborg med omnejd, ni kan ju tänka er hur många kliniker det blir… Denna gången förlitar vi oss mycket på djungeltrumman, att alla hjälps åt att sprida informationen. Det är också skönt att vara flera som håller i det och som hjälps åt.

Det är planerat en picknick alternativt fika beroende på väder. Inget mer förarbete krävs än att sprida informationen. Så enkelt det kan vara! 🙂 Intresserad av att göra något liknande där du bor? Det är fritt fram att sno vårt koncept, vi blir bara glada om fler hakar på. Titta på vårt Facebook-event och kopiera. Det enda ni inte får sno är såklart bilder, där är det eget som gäller. För fler tips och frågor går det bra att kontakta mig.

Träff för tandsköterskor i Borås 2019.
Klicka på bilden för att komma till Facebook-event.

 

För er som inte har Facebook:

HEJ!

Vi är 3 tandsköterskor som bjuder in till en avslappnad träff för alla tandsköterskor/studenter som vill komma till Borås för lite After Work i form av picknick. Vi vill träffa både gamla och nya bekantskaper, prata kravlöst om vår vardag, engagemang och hur vi lyfter oss själva!

Tillsammans är vi starka. Vi behöver varandra. Har du ingen att gå med, då är du extra varmt välkommen till denna träff. ♥

Du behöver inte anmäla dig, men vi blir väldigt glada över att veta om ni kommer. Bjud in dina vänner och kollegor!

Plats: På gräset framför Orangeriet i Stadsparken.
Google Maps: https://goo.gl/maps/Hg7gs9n6TszAXueN7
Närmsta hållplats: Södra Torget
Vi börjar kl 17:00. Kom när du kan.
Ta med egen picknick. Glassbar finns bredvid, stänger dock kl 18:00.

Med Varma Hälsningar
Johanna Ene, Hanna Lopez och Malin Vågsvall.

För frågor, kontakta oss via Facebook. Eller maila Johanna:
johanna.ene@tandskoterskan.net

 

Vill du skriva ut inbjudan och kanske sätta upp på kliniken?
Klicka då HÄR för en utskriftsvänlig version i PDF.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!