Allmänt

Semestern som en utspilld tandborste

Semestern började med tandborsten ordentligt på plats, glaset fyllt. Alla planer i ordning. Andan lite för högt upp i halsen, för glaset är högt och smalt, nu har den börjat men snart är den slut. Puh puh puh.

Rosa tandborste i ett högt glas. Foto Johanna Ene.

Annons

Jag tänkte att jag skulle hinna göra så fantastiskt mycket dessa långa, ljumma sommarkvällar då barnen lagt sig. De små har även fått lägga sig lite senare för att vi tänkte att det skulle bädda för lite sovmorgon åtminstone. Aj i hela huvudet så fel man kan ha! De har vaknat precis lika tidigt kan jag lova. Alla dessa blogginlägg, nyhetsbrev med mera som jag tänkte mig har varit så långt borta när barnen somnat. Jag kan inte minnas en semester när jag längtat mer efter sömn.

Rosa tandborste i ett högt glas. Foto Johanna Ene.

Schlurp, så tog det slut.

Rosa tandborste i ett högt glas. Foto Johanna Ene.

Men jag har testat tandborstar och tandkräm. Jag kunde aldrig tro att jag skulle tycka att valet av tandborste var så betydande, men det gör jag. Och klart det är lite noga, man använder ju fanskapet vareviga dag, två gånger! De två tandkrämer jag testat har åkt ur mitt sortiment här hemma. Gillar inte när det skumma hej vilt. Gillar inte när den är svår att lura ut ur tuben, som om vore den förstoppad. Hur vill ni ha er tandkräm, förresten?

Rosa tandborste i ett högt glas. Foto Johanna Ene.

Så, nu är tiden ute, alldeles snart. Snart är det jul igen.

Det här blev ju inte så muntert. Men jag lovar, jag hade en fin semester! Önskar bara att jag inte kände mig så ofantligt urlakad. Har aldrig riktigt känt av den där jobb-ångesten mot slutet av semestern som andra talat om, förrän nu. Stressen av att ha sovit helt uselt i fyra veckor och inte vara på topp när jag vill gå in i jobbet igen som en solstråle. Den där solstrålen alla säger att jag är. Sluta säg så.

Här kommer åskan och hon är dundrande fantastisk!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!