Hälsa

Artikel med mig i tidningen Vision om allergi

För ett tag sedan blev jag intervjuad och fotograferad av tidningen Vision inom ämnet arbetsmiljö och hälsa. Nu är artikeln ute så här nedan kommer länk etc. Anledningen till att jag ställde upp var att jag tycker det är viktigt att dela med sig av erfarenheter, och inte minst visa att det faktiskt kan bli bra även när det känns som om allt skiter sig. <3

Det går alldeles utmärkt att utöva tandsköterskeyrket utan att jobba kliniskt. Jag utnyttjar min kompetens dagligen både på kliniken och t ex ute på skolor med FRAMM (hälsofrämjande arbete i skolan). Har också fått insikt i det faktum att jag är en jävel på administration. Haha, det som jag aldrig trodde jag skulle sitta med gör jag nu dagligen hur bra som helst. Det är ju en go känsla. 🙂

Annons

Läs artikeln i sin helhet, klicka vidare till Tidningen Vision här nedan.

Och så bakom kulisserna på kliniken…

Foto: Elissar, kollega.

Inhalera mera…. eller SUG som tandläkaren sa till tandsköterskan!

2023 02 09 Floda Johanna Ene och Lena-Marie Alfredsson. Foto: Anna Rehnberg
2023 02 09 Floda Johanna Ene och Lena-Marie Alfredsson. Foto: Anna Rehnberg

Tack till fotograf Anna Rehnberg för att jag fick låna dessa skojbilder. Trots allvarlig artikel var det ganska mycket fniss när bilderna skulle tas. Inte lätt att hålla masken när kollegor ligger gömda i dörrposter och fönster för att tjuvkika på spektaklet. 😀


Fler inlägg om astma och allergi i tandvården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!