Lön/Ekonomi

Resultat: Enkät om tandsköterskors löner 2022

I förra inlägget delade jag en enkät som Nina Karhu, utbildningsledare på tandsköterskeutbildningen TUC Bromma, publicerade i syfte att få en överblick över tandsköterskors löner 2022.

Igår publicerade hon resultat i Facebook-gruppen Tandsköterskor i Sverige, och jag har lov att även dela dem här. Alla har inte Facebook och ska sannerligen inte behöva ha det för att få vara med. Basta. 🙂

Annons

Bilder som visar resultat från enkäten om tandsköterskors löner 2022

(Klicka för större bild.)

Bilder som visar kommentarer från enkäten om tandsköterskors löner 2022

(13 bilder, bläddra med pilarna.)

Den här undersökningen baseras helt och hållet på vad ni själva fyllt i för information om er lön här och nu. Mina kommentarer känns överflödiga. Svaren talar sitt tydliga språk. Lämna gärna era kommentarer här på bloggen, det gör att inlägget rankas högre av t ex Google och informationen sprids bättre. Jag tycker vi gör vårt bästa för att detta ska synas och höras.

Följ Nina Karhu på Instagram

Tandsköterska och utbildningsledare Nina Karhu driver också ett Instagramkontot @tandskoterskor för tandsköterskor. Där delar hon allt möjligt bra om tandsköterskeyrket, in och följ henne!

Andra inlägg jag skrivit om lön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Back to top button

Adblock Detected

Det kostar att driva en hemsida, annonser är det som gör att jag kan hålla bloggen igång. Därför ber jag dig att stänga av Adblockers. Tack!